Eenvoudige, krachtige communicatie voor het midden en kleinbedrijf.

Avaya IP Office is vandaag de dag de juiste keuze voor het midden- en kleinbedrijf – of u nu 5, 25 of 500 werknemers in dienst heeft. Of u pas begonnen bent of al langer actief bent; of u nu een enkel kantoor, een thuiskantoor of meerdere vestigingen heeft. Avaya IP Office 500 voor kleine en middelgrote ondernemingen voorziet in de basisbehoeften op het gebied van telefonie, maximaliseert de convergentie mogelijkheden en profiteert van robuuste alles-in-een-toepassingen. En daar profiteren u en uw klanten weer van. IP Office 500 vereenvoudigt processen en stroomlijnt de informatie-uitwisseling tussen systemen. Zo blijft de communicatie eenvoudig en effectief.

IP Office 500 is een modulair IP-telefoonsysteem, ontworpen voor thuiskantoren, zelfstandige ondernemingen en hoofdkantoren en vestigingen van middelgrote bedrijven. Het bekroonde IP Office 500-systeem biedt groeiende bedrijven een complete oplossing voor telefonie, messaging, netwerkfunctionaliteit, groepsgesprekken, klantmanagement en uniforme communicatie.

IP Office is eenvoudig aan te passen aan uw doelstellingen en budget en biedt iedere gebruiker een oplossing die past bij zijn/haar functie. Het systeem zorgt voor een optimale productiviteit, of het nu gaat om uw receptionist(e), sales- of servicemedewerkers, thuiswerkers of kenniswerkers die voortdurend onderweg zijn.

Uw behoeften zijn afhankelijk van waar uw medewerkers zich bevinden: op kantoor, thuis of onderweg. IP Office zorgt voor uniforme communicatie en geeft uw medewerkers een oplossing waarmee ze al hun zakelijke communicatie kunnen afhandelen met het apparaat van hun keuze: hun laptop, mobiele telefoon, kantoortelefoon of thuistelefoon en waarbij gebruikgemaakt wordt van vaste, draadloze of breedbandverbindingen. En het mooiste is dat IP Office met IP-, digitale, analoge, SIP- en draadloze technologieën werkt. Gebruik de apparaten die u wilt, en wanneer u dat wilt. Met eenvoudige, flexibele opties voor het afhandelen van gesprekken, het doorsturen van berichten en toegang via één nummer, houdt IP Office iedereen met elkaar in contact. Zo heeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt, zonder belangrijke telefoontjes te missen.

IP Office is ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen. IP Office 500 geeft bedrijven met meerdere kantoren unieke mogelijkheden en transparante functionaliteit op elke vestiging. Verbind tot 32 vestigingen en alle IP Office-systemen communiceren probleemloos met elkaar. Maak een eind aan de belkosten van gesprekken tussen vestigingen. Deel berichten, receptionisten, het kantooradresboek en nog veel meer. Beheer alle systemen met een enkele interface. Breng snel en goedkoop een satellietverbinding tot stand met afgelegen vestigingen die anders de investering in een volledig ingericht kantoor niet hadden kunnen rechtvaardigen. De mogelijkheid om telefoonsystemen bijeen te brengen in één netwerk en berichtensystemen te delen tussen kantoren, vermindert de investeringen vooraf en verhoogt de productiviteit op de lange termijn.

Zorg voor kosteneffectief samenwerken met het ingebouwde IP Office 500 groepsgesprekscircuit met een capaciteit van 128 deelnemers (tot 64 deelnemers aan een gesprek); organiseer snel conference calls of plan ze in en laat IP Office deelnemers automatisch op de hoogte stellen. IP Office 500 is ontworpen om efficiënt mee te groeien met het bedrijf, in uw tempo en binnen uw budget. U begint met wat u nodig hebt en breidt vervolgens eenvoudig en kosteneffectief uit. Door gebruik te maken van combinaties van basis- en dochterkaarten en van uitbreidingsmodules, is IP Office op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Door wereldwijd bedrijven, van klein tot groot, te helpen bij het gebruik van communicatiemiddelen om de omzet te verhogen en de kosten te verlagen, is Avaya uitgegroeid tot de wereldwijde leider in zakelijke communicatiesystemen. IP Office 500 is een veelzijdige communicatieoplossing die de betrouwbaarheid en het gemak van een traditioneel telefoonsysteem combineert met de toepassingen en voordelen van een IP-telefonieoplossing. Deze geconvergeerde communicatieoplossing kan ondernemingen helpen kosten te besparen, de productiviteit te verhogen en de dienstverlening aan klanten te verbeteren.