Mobiel

Met MKB Mobiel kunt u altijd en overal onbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU, met de kwaliteit en snelheid die u van ons gewend bent.

Wij bieden u een grote mate van flexibiliteit. Wij bieden grote databundels en onbeperkt bellen & sms, zo heeft u geen onverwachte kosten. Belt u minder, dan kunt u dezelfde databundel afnemen met 150 minuten en 150 sms. Onze abonnementen kunt u in de hele EU net zo gebruiken als in Nederland. Daarnaast kunt u uw abonnement uitbreiden met roaming voordeelopties voor buiten de EU, waarmee u alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft.Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij dezelfde abonnementen onderling data en belminuten kunnen delen. Tot slot hebt u de mogelijkheid om extra SIM-kaarten af te nemen om mobiel te kunnen internetten met laptops, tablets en andere apparaten met een SIM-kaartingang.

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen en datasims kunt u gebruik maken van supersnel mobiel internet via 4G met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s).

WIFI HotSpots

U kunt in Nederland gratis gebruikmaken van een miljoen WIFI HotSpots van KPN. Op die manier bieden wij u maximale mobiele bereikbaarheid, ook wanneer u geen gebruik kunt of wilt maken van het mobiele telefonie netwerk. U activeert KPN WiFi HotSpots door contact op te nemen met de helpdesk.

Vast-Mobiel

Wanneer u MKB Mobiel combineert met Vast-Mobiel wordt uw mobiele aansluiting geïntegreerd met uw telefooncentrale. Wilt u meer weten over welke functionaliteiten dit biedt, lees hier dan meer over in de dienstbeschrijving Vast Bellen.

Abbonementsvormen

Binnen MKB Mobiel hebt u de keuze uit 7 databundels waarop ofwel 150 min + 150 sms, ofwel onbeperkt min/sms worden afgenomen:

 • Mobiel Onbeperkt min/SMS
 • Mobiel 150 min en 150 SMS
 • Mobiel 1 GB, Onbeperkt min/SMS
 • Mobiel 1 GB, 150 min en 150 SMS
 • Mobiel 2 GB, Onbeperkt min/SMS
 • Mobiel 2 GB, 150 min en 150 SMS
 • Mobiel 10 GB, Onbeperkt min/SMS
 • Mobiel 10 GB, 150 min en 150 SMS
 • Mobiel 20 GB, Onbeperkt min/SMS
 • Mobiel 20 GB, 150 min en 150 SMS
 • Mobiel 50 GB, Onbeperkt min/SMS
 • Mobiel 50 GB, 150 min en 150 SMS
 • Mobiel 100 GB, Onbeperkt min/SMS
 • Mobiel 100 GB, 150 min en 150 SMS

Delen van data en minuten met collega’s

Alle abonnementen met dezelfde databundel (1GB, 2GB, 10GB, 20GB, 50GB, 100GB) delen hun data. Ook als het ene abonnement 150 minuten heeft en het andere abonnement onbeperkt minuten. Dit geldt voor de MB’s in Nederland en in de EU. Voor het 100GB abonnement geldt dit, naast Nederland en de EU, ook in Canada en de VS.

Alle abonnementen met 150 min + 150 sms en dezelfde databundel (1GB, 2GB, 10GB, 20GB, 50GB, 100GB) delen hun minuten. Dit geldt voor de minuten in Nederland en in de EU. Voor het 100GB abonnement geldt dit, naast Nederland en de EU, ook in Canada en de VS.

Bij het opmaken van de factuur wordt voor alle abonnementen de balans opgemaakt. Wanneer iemand meer dan zijn bundel verbruikt heeft, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht zolang het totaal tegoed niet wordt overschreden. Eventueel resterende tegoeden zijn niet mee te nemen naar de volgende maand.

Data SIM

Bij alle abonnementen met een databundel (1GB, 2GB, 10GB, 20GB, 50GB, 100GB) kan een extra Data SIM voor laptop of tablet afgenomen worden. Deze gebruikt de data uit het bijbehorende abonnement en alle andere abonnementen met gelijke databundels. Dit geldt voor de MB’s in Nederland en in de EU. Voor het 100GB abonnement geldt dit, naast Nederland en de EU, ook in Canada en de VS.Er kunnen maximaal 3 Data SIM’s per bijbehorend mobiel abonnement geactiveerd worden.

KPN-Logo
Vodafone-Ziggo-logo-2017