support@smart2cloud.nl
Ondersteuning nodig?
Image

Microsoft 365

Overal en altijd bij je bestanden? Het kan met Microsoft Office 365. Met Office 365 kunt u snel aan de slag met Office, SharePoint, Skype for Business, Power BI, Project en Exchange. Hoe zet u Office 365 strategisch in, en hoe zorgt u voor een succesvolle adoptie door uw medewerkers?

STAP 1: BEREID U GOED VOOR

Zorg dat de ingebruikname van Office 365 strategisch in lijn is met uw bedrijfsdoelstellingen. Betrek mensen uit de business bij het project. Zo zorgt u ervoor dat de overgang voor de hele organisatie vloeiender verloopt. Dit zorgt ervoor dat u de meeste waarde uit dit platform kunt realiseren voor uw organisatie.

STAP 2: OFFICE OVERAL EN ALTIJD BIJ DE HAND

Op kantoor, thuis, of onderweg: uw vertrouwde programma’s altijd binnen handbereik. Met Microsoft Office 365 heeft u altijd automatisch de nieuwste versie van Office-toepassingen ter beschikking. En kunt u uw documenten altijd vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat in realtime met anderen delen.

STAP 3: BEHEER, BEVEILIGING EN ADOPTIE

Beveiliging en beheer zijn gemakkelijker dan ooit tevoren met Office 365. Altijd de meest up-to-date security protocollen en 99.99% up-time garantie. Regel het functioneel beheer en de governance goed in, en zorg voor intrinsieke motivatie bij uw medewerkers om het nieuwe platform te blijven gebruiken.

Microsoft Office 365 geeft u meer flexibiliteit. Schakelen tussen samenwerken, in afzondering brainstormen, en telefonisch of met video overleggen is nog nooit zo makkelijk geweest. En precies die flexibiliteit is wat organisaties van vandaag nodig hebben. Flexibiliteit is een randvoorwaarde voor de innovatie die uw organisatie nodig heeft om relevant en competitief te blijven.

Producten

  • Microsoft Business Premium
  • Microsoft Teams Direct Routing (Teams Bellen)
  • Moderne Werkplek in de Cloud