Altijd verbonden met 4G Back-Up

Bescherm uw organisatie tegen kostbare internetstoringen

Een internetstoring is zeldzaam maar kan helaas voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gewoon door kan draaien is een goed business continuity plan noodzakelijk. Dit voorkomt omzetverlies, gemiste deadlines, boetes of ontevreden klanten.

Smart2Cloud biedt internetklanten een eenvoudige maar effectieve failover oplossing: 4G back-up. Zodra uw internet last heeft van een storing schakelt uw router over op het supersnelle mobiele 4G-LTE netwerk van KPN. Zo is uw bedrijf altijd online en liggen kritische bedrijfsprocessen nooit stil.

Wat is 4G Backup?

4G Back-up is een failover oplossing van Smart2Cloud. Die voorkomt dat uw bedrijf tijdelijk zonder internet komt te zitten, door bij een storing automatisch over te schakelen op een mobiele 4G internetverbinding. Uw bedrijf en medewerkers merken hier niks van. Als de storing verholpen is schakelt u weer terug op de vaste verbinding.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Er is meer

Meer om te ontdekken

Connectivity

Altijd veilig online

Cyberaanvallen treffen steeds meer organisaties. Ook kleine of middelgrote ondernemers. Eén op de vijf bedrijven krijgt dit jaar te maken met een cybersecurity probleem.

Connectivity

KPN levert sneller Vplus internet via koperdraad

KPN gaat via dochterbedrijf KPN Wholesale sneller internet leveren aan serviceproviders die via netwerken van het telecombedrijf diensten aan klanten verkopen. Het gaat om internet met de Vplus-techniek.

Mobile

Klaar voor 5G met Smart2Cloud!

Vanaf 28 juli activeert KPN haar vernieuwde mobiele netwerk in Nederland. De komst van 5G is een nieuwe mijlpaal voor het mobiele netwerk van KPN.