Altijd veilig online

Is uw bedrijf optimaal beveiligd?

Regel uw cybersecurity vandaag nog

Cyberaanvallen treffen steeds meer organisaties. Ook kleine of middelgrote ondernemers. Eén op de vijf bedrijven krijgt dit jaar te maken met een cybersecurity probleem. Of het nu gaat om een datalek bij een leverancier, of het klikken op een verkeerde link. Een klein voorval dat grote, kostbare gevolgen kan hebben.

Om uw vaste internet- en mobiele dataverbinding en dat van uw medewerkers beter te beveiligen tegen cybercrime, biedt KPN zakelijk een aantal oplossingen. Bijvoorbeeld Extra Veilig Internet, dat u standaard bij een KPN EEN MKB internet abonnement krijgt. Al uw internetverkeer wordt zo direct beter beveiligd. Een hele geruststelling.

Standaard beschermd tegen malafide websites en links

Extra Veilig Internet blokkeert onveilige websites als u aan het internetten bent op uw smartphone, tablet of computer, mits verbonden met uw internetverbinding van KPN (vast of via wifi).

KPN blokkeert deze websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde blacklist van onveilige websites die doorlopend wordt bijgewerkt. U bent zo beveiligd tegen sites en links waarop virussen, malware en ransomware staan.

Daarnaast adviseren wij bedrijven om deze dienst altijd aan te vullen met antivirussoftware van bijvoorbeeld F-Secure. Dit omdat er naast onveilige websites ook andere manieren zijn waarop cybercriminelen kunnen toeslaan. Bijvoorbeeld via een USB-stick of als u met een ander netwerk verbonden bent.

Extra veilig internet werkt op al uw apparaten die verbonden zijn met uw vaste internetverbinding (ook via wifi), zoals laptops, smartphones, netwerkapparatuur (zoals printers) en slimme apparaten (zoals thermostaten en smart speakers).

Neem contact met ons op voor meer informatie.

.

Met F-Secure direct al uw devices beveiligd

F-Secure Protection Service for Business beschermt al uw apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android en diverse serverplatforms.

F-Secure Protection Service for Business is een zeer uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming. De oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning.

U regelt alles zelf via een centrale beheeromgeving. Daar kunt u de installatie, het beheer en de bewaking van uw apparaten managen. De software wordt automatisch bijgewerkt zodat u altijd beschermt bent tegen de nieuwste virussen en malware. Zo worden aanvallen van buitenaf voorkomen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Er is meer

Meer om te ontdekken

Connectivity

Altijd verbonden met 4G Back-Up

Een internetstoring is zeldzaam maar kan helaas voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gewoon door kan draaien is een goed business continuity plan noodzakelijk. Dit voorkomt omzetverlies, gemiste deadlines, boetes of ontevreden klanten.

Connectivity

KPN levert sneller Vplus internet via koperdraad

KPN gaat via dochterbedrijf KPN Wholesale sneller internet leveren aan serviceproviders die via netwerken van het telecombedrijf diensten aan klanten verkopen. Het gaat om internet met de Vplus-techniek.

Mobile

Klaar voor 5G met Smart2Cloud!

Vanaf 28 juli activeert KPN haar vernieuwde mobiele netwerk in Nederland. De komst van 5G is een nieuwe mijlpaal voor het mobiele netwerk van KPN.